Nieuws

De leukste kledingitems om cadeau te geven aan je vriend

Is je vriend bijna jarig? Dan zit je misschien weer met je jaarlijkse dilemma, wat moet je hem dit jaar nu weer geven. Wist je dat je mannen vooral erg blij kunt maken met praktische cadeaus? Dit zijn cadeaus waar ze dus echt iets aan hebben. Dit zijn bijvoorbeeld luchtjes, boxers of kledingitems. En zeg nou zelf, wie vindt het nou niet leuk om kleding cadeau te krijgen. In dit blog daarom een aantal toffe kledingitems van bekende merken waarmee je jou vriend heel erg blij gaat maken!

Een hoodie van Black Bananas

Een redelijk nieuw bekend merk is Black Bananas. Dit merk staat vooral bekend om zijn stoere maar toch comfy truien en hoodies. Misschien heb je het merk wel al eens voorbij zien komen. De truien en hoodies zijn allemaal aan de voorkant voorzien met het logo van Black Bananas. Een stoere apenkop. Daarnaast staat de naam van het merk ook nog eens op de borst. Super leuke items in verschillende kleuren die zeker worden gewaardeerd.

Een jeans van Levi’s

Er zijn maar weinig mensen die een jeans cadeau durven te geven. Zonde eigenlijk want iedereen draagt die kledingitem eigenlijk wel. En zeg nou zelf, hoeveel goede broeken heb jij nu in je kast hangen? Ik kan ze in ieder geval op een hand tellen. Daarom in investeren in een goede jeans nog geeneens zo slecht idee. Een merk dat hele goede broeken heeft is natuurlijk Levi’s. Ga wel even op onderzoek voor de juiste maat maar als je dat eenmaal weet heb jij een perfect cadeau te pakken.

Een shirt van Kenzo

Nog een redelijk nieuw merk maar zeker niet minder bekend is het merk Kenzo. Kenzo heeft als logo een leeuwenkop en heeft ontzettend vette kledingitems in hun collectie. Vooral de witte en zwarte shirts met het logo in neon kleuren maakt de favorietenrol meer dan waar. Naast de leeuwenkop heeft het merk ook een logo met alleen hun naam voor als je op zoek bent naar een item dat iets rustiger is.

Een zwembroek van Hugo Boss

Last but not least, Hugo Boss. Dit kledingmerk is wereldberoemd en zeker niet de minste. In de collectie van Hugo Boss kun je bijna alle soorten kledingitems vinden maar vooral de pakken en zwembroeken van Hugo Boss zijn groot favoriet. We begrijpen natuurlijk dat een pak misschien een iets te duur is maar een zwembroek van dit merk is wel een perfect cadeau. Een van de meest populaire zwembroeken is toch wel de navy blauwe met het logo en een bies in het wit.

Heb jij nog meer toffe kledingitems die we zeker aan dit lijstje moeten toevoegen? Laat het ons weten!

 

Geef een reactie