Confetti huren
Nieuws

Fleur elk feestje op met confetti huren!

Laatst zat ik terug te denken aan mijn studententijd. Ik had toen veel hobby’s die ik helaas de afgelopen jaren heb moeten stoppen. Een van mijn hobby’s was basketballen! Via een vriendin hoorde ik dat er een basketbalvereniging in Utrecht zat, en dat ze nog nieuwe mensen zochten bij Dames 6. Omdat ik van teamsporten hou en erg lang ben wilde ik het wel een tijdje proberen! Het bleek de perfecte hobby voor mij te zijn, want vanaf de eerste training was ik verkocht! Ik heb heel veel leuke jaren gehad bij die vereniging, zowel op het veld als er naast! Ik heb in mijn studietijd ook voor die basketbalvereniging gewerkt. Ik heb onder andere een jaar in de feestcommissie gezeten. De feestcommissie is een commissie die de leiding neemt over het organiseren van wat jaarlijkse feestjes. Op deze feestjes leren alle verschillende teams elkaar kennen. De beste feestjes uit mijn studententijd waren bij de basketbal! Tijdens mijn commissie jaar mochten we ook een gala organiseren voor alle Utrechtse basketbalverenigingen! Dit was misschien wel het leukste wat ik heb mogen organiseren, en met mijn mede-commissieleden gingen we dan ook enthousiast aan de slag!

Het leukste feestje van het jaar organiseren!

Het doel van het gala was dat het het leukste feestje van het jaar zou worden! Om dit te realiseren hadden we een taakverdeling gemaakt. Wat mensen gingen de locatie en de muziek regelen. Weer iemand anders was in charge over de genodigden. Ik was samen met een vriendin verantwoordelijk voor de aankleding. Een paar onderdelen die wij essentieel vonden voor de aankleding waren discolichten, mooie wand- en tafelbekleding, ballonnen, grote opblaas-objecten die in de lucht gehouden konden worden door het feestend publiek, en natuurlijk confetti mocht niet ontbreken! Dit laatste was vooral omdat wij gingen nadenken over wat elk feestje nodig heeft. Op het moment dat tijdens een concert of feest de confetti kanonnen afgaan, dan weet je dat je echt op een goed feest bent! Daarom mocht confetti absoluut niet ontbreken.

Confetti huren in alle kleuren en maten

Confetti is naast dat het ontzettend feestelijk is, ook heel handig voor een organisatie. Confetti is namelijk bijvoorbeeld milieuvriendelijker (want: papier) dan glitter (want: plastic), en is ook veel makkelijker om op te ruimen! Daarnaast is het groter, dus valt het meer op en heeft het meer een ‘wow’-effect. Wij gingen dus op zoek naar een website waar je confetti kan huren. Blijkbaar kun je echt honderden verschillende soorten huren. Niet alleen zijn alle kleuren beschikbaar, maar er zijn ook heel erg veel figuren verkrijgbaar! Daarnaast heb je ook kanonnen met van die slierten confetti! We hebben de soorten uitgekozen die perfect bij de rest van de aankleding pasten.

De organisatie verliep vlekkeloos en het feest was echt waanzinnig! Van heel veel teamgenoten en basketbal vrienden kregen we te horen dat dit het beste gala was waar ze ooit waren geweest! Het feest organiseren was dus zacht gezegd een groot succes!

Geef een reactie