Nieuws

Functionele en stijlvolle verpakkingen

Online verkopen is een snelle en eenvoudige manier om geld te verdienen met jouw producten. Je kunt online verkopen via e-commerce sites, social media en marktplaatsen. Bedrijven zijn hun omzetten groeien door de toenemende online aankopen. Dit zorgt ervoor dat het voor steed meer bedrijven interessant wordt om online te verkopen. Dit resulteert in steeds meer concurrentie. Het is daarom van groot belang om je als bedrijf positief te onderscheiden. Maar hoe kun je je als bedrijf onderscheiden?

De verpakking van het product is het eerste contactmoment dat de klant met jouw product krijgt. Verpakkingen zijn onmisbaar voor het beschermen van producten. Ze kunnen ervoor zorgen dat producten schadevrij blijven en in goede staat aan de klant worden geleverd. Daarnaast zorgen verpakkingen ervoor dat producten makkelijker te transporteren zijn. Soms is het echter lastig om precies te weten welke verpakking geschikt is voor welk product. Steeds meer bedrijven kiezen voor lp hoezen en papieren draagtassen voor een sublieme verpakkking. In deze blog bespreken we waarom lp hoezen en papieren draagtassen voor veel bedrijven uitkomst kunnen bieden. Een positieve klantervaring is tenslotte voor veel bedrijven goud waard. 

Bescherm lp’s van stof en vuiligheid

Ben je op zoek naar een manier om jouw lp’s te beschermen? Dan kunnen lp hoezen een uitstekende oplossing zijn. Lp’s zijn kwetsbaar en gevoelig voor stof. Het is daarom van groot belang om lp’s tegen vuiligheid en stof te beschermen. Met de lp beschermhoezen van Packlinq blijven jouw favoriete albums altijd in goede staat. Lp hoezen, ofwel Blake Sleeves, zijn gemaakt van heldere polypropyleen folie. Lp’s zijn hierdoor goed zichtbaar, waardoor klanten goed kunnen zijn om wat voor album het gaat. De hoezen zijn er in veel verschillende formaten. Hierbij kun je denken aan lp hoezen van 12 inch, lp hoezen van 10 inch en lp hoezen van 7 inch. Hierdoor kun je voor elke lp een passende verpakking vinden. 

Functionele papieren draagtassen

Wanneer je beschikt over een winkel, is het handig om producten in een tasje aan de klant mee te geven. Dit resulteert in een positieve klantervaring omdat klanten het gekochte product makkelijker mee kunnen nemen. Bovendien ziet een papieren tasje er natuurlijk stijlvol uit. Ook voor afhaal bestellingen wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van een papieren draagtas. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer restaurants genieten van de voordelen die een papieren tasje met zich meebrengt. Wil je graag papieren draagtassen kopen? Packlinq heeft een zeer uitgebreid assortiment als het gaat om papieren draagtassen. Kies bijvoorbeeld voor witte papieren draagtassen, of ga voor luxe papieren draagtassen.

Geef een reactie