Nieuws

Hoe vermageren deze keer wel lukt

Ken je dat? Dat je elke paar maanden wel een keer probeert af te vallen, maar dat het steeds niet gaat? Ik had dat ook, en gelukkig vond ik dit jaar een oplossing. Ik was het helemaal zat, mijn kleding zat niet langer goed en ik voelde me ook niet gezond. Gelukkig kwam ik Weight Watchers tegen, een methode waarmee je succesvol kunt vermageren. Ik zocht specifiek naar een methode waarbij ik goede begeleiding kon verwachten en ik gebruik kon maken van een afvallen app. Dat was allebei mogelijk, dus schreef ik me in. Ik ben erg blij met de resultaten. Natuurlijk doe ik het zelf, maar de begeleiding helpt me gemotiveerd te blijven en de juiste keuzes te maken, waardoor ik nu al een paar kilo kwijt ben. Dat is me al die andere keren niet gelukt, dus ik kan Weight Watchers zeker aanraden.

Lekker eten en vermageren

Alle keren dat ik een crashdieet probeerde, kon ik niets meer eten wat ik lekker vond. Als ik dan een rotdag had, at ik alsnog vette dingen waardoor ik uiteindelijk niet afviel. Nu kan ik genieten van lekker eten, met goede, gezonde recepten, en nog steeds vermageren. Dat is voor mij een enorm voordeel. Ik houd het op deze manier al een aantal weken vol. Wat ook meehielp was de eenvoudige start. Speciaal voor mensen die nog niet eerder afvielen met deze methode is er een startprogramma. Dat maakte het starten minder eng. Na een paar weken ging het allemaal vanzelf. Ik kan elke avond lekker koken, ik eet de hele dag gevarieerd en ik zie elke week concreet resultaat op de weegschaal en in de spiegel. 

Sporten en slapen

Ik heb de afgelopen tijd veel geleerd over mijn lichaam en over gezond leven. Want gezond leven en vermageren begint bij je eetpatroon, maar gaat veel verder dan dat. Door het programma van Weight Watchers leerde ik hoe belangrijk beweging en ontspanning is. Als je slecht slaapt heb je automatisch meer zin in zoet en vet. Hetzelfde geldt voor stress. Hoe meer stress je hebt, hoe slechter je voor jezelf gaat zorgen. Ik leerde dat ik ook in die opzichten goed voor mezelf moet zijn, en de tijd moet nemen voor ontspanning en genoeg slaap moet krijgen. Die holistische benadering vind ik zelf erg prettig en het draagt in mijn ogen zeker bij aan succesvol vermageren. 

Geef een reactie