Nieuws

De mooiste meubels voor je woonkamer

Ondanks dat het er buiten nog niet echt op lijkt begint de winter gelukkig alweer aan zijn eind te komen. En ook al hebben we niet echt een hele strenge winter gehad, de afgelopen maanden waarom wel nat en guur. Hoog tijd voor een frisse wind door het land en een heerlijk voorjaarszonnetje die onze dagen weer een beetje komt verwarmen. Tevens is het voorjaar ook altijd de perfecte periode om je huis een beetje onder handen te nemen. Bijvoorbeeld door het plaatsen van nieuwe meubels. Benieuwd welke meubels dit voorjaar helemaal trendy zijn?

De hoekbank

De hoekbank blijft nog steeds wel het favoriete meubel voor in de woonkamer. Dit meubel biedt niet alleen ruimte en comfort maar het doet je huis ook veel gezelliger ogen. Met een hoekbank creëer je namelijk echt een zithoek waar iedereen lekker in wil wegkruipen en waar je het liefst de hele avond of het hele weekend niet meer vanaf komt. En laat dat nou juist net zijn waar we naar verlangen na een lange dag werken. Vooral de lichtere tinten zoals pasteltinten of aardetinten zijn helemaal in komend voorjaar. Mooi te combineren met andere kleur en perfect voor iedere woonkamer.

De houten eettafel

In steeds meer huizen wordt de eetruimte betrokken bij de woonkamer en dat is niet voor niets. Door de eetruimte bij het woongedeelte te trekken creëer je een meer open ruimte waardoor het niet alleen groter oogt maar ook nog eens veel gezelliger eruit ziet. Door de verschillende ruimtes in huis met elkaar te verbinden maak je er eigenlijk een geheel van. Een houten eettafel past daar perfect bij. Vooral de rechthoekige tafels en de ronde eettafels zijn aankomend voorjaar helemaal in. Zet de eettafel centraal in de ruimte en bouw eigenlijk vanaf daar alles om heen. Hierdoor creëer je een centraal punt waar iedereen graag wil zetten.

Een tv met ruimte

De tv meubel is ook een item dat steeds vaker gezien wordt in de woonkamer en vooral de tv meubel met veel ruimte zodat eigenlijk alle rommel zo goed als opgeruimd kan worden. Rommel stoort en laat een ruimte er onverzorgd uitzien. Met een tv meubel met extra ruimte is dat dus zo opgelost en het staat ook nog eens ontzettend goed. Je kunt er voor kiezen om je tv op het tv meubel te zetten maar je kunt je tv uiteraard ook ertussen hangen. Het is maar net waar je smaakt naar uit gaat.

Benieuwd waar je bovenstaande en andere meubels kunt kopen? Kijk eens naar meubels in Purmerend bij de speciaalzaak of bekijk het uitgebreide aanbod online.

Geef een reactie