Nieuws

Populaire herenschoenen merken

Ben je opzoek naar schoenen voor naar werk? Of zoek je een leuk cadeautje voor je vader, broer of vriend? Geef dan geklede mannen schoenen. Iedere man moet namelijk nette schoenen in de kast hebben voor naar het werk of speciale gelegenheden. In deze blog zal ik de meest populaire mannen schoenen bespreken. 

 

Floris van Bommel schoenen 

Alweer de 9de generatie van de van Bommel familie heeft de verantwoording over het bedrijf. Floris van bommel is in 1706 opgezet door schipperszoon Reynier van Bommel in Breda. Nu is van Bommel de grootste producent van de Benelux. Het succes heeft het schoenenmerk te danken aan de steeds vernieuwende looks. Dit is eigenlijk best gek voor een klassieke schoen. Het assortiment van Floris van Bommel schoenen bestaat dus uit nette klassieke schoenen die ideaal zijn voor naar werk. Ook kunnen de schoenen gedragen worden op feestelijke gelegenheden waar een chique dresscode van toepassing is. 

 

Clarks 

Met Clarks val je altijd in de trends! Het bedrijf combineert de nieuwste trends met vakwerk tot een product. De schoenen zijn zeer goed van kwaliteit. Het bedrijf is ook continue bezig met het innoveren van het ontwerp. Clarks is een van de grootste producenten ter wereld en bestaat al sinds 1825. Het fijne van Clark is dat je er altijd netjes uit zal zien bij het dragen van deze schoenen. Je kunt Clarks ook aantrekken naar allerlei soorten gelegenheden. 

 

Van Lier 

Van Lier is ook al een schoenenmerk dat lang op de markt is. Het bedrijf is natuurlijk klein begonnen in 1815 in het Brabantse Loon op Zand. De familie van Lier was altijd op zoek naar het mooiste en beste leer en daar reisde zij een hoop voor. Vervolgens begonnen zij met het experimenteren van nieuwe productietechnieken. Daardoor ontstond er een chique schoen die ook nog comfortabel was. Tot op de dag van vandaag vind je deze nog steeds in het assortiment van van Lier! 

 

Hugo Boss 

Hugo Boss is van oorsprong een Duits kledingmerk dat gestart is in 1924. Later begon het pas met schoenen maken. Het merk is nu verkrijgbaar in 124 landen ter wereld. Het assortiment aan schoenen is zeer verschillend namelijk van net tot gympen en slippers. Maar Hugo Boss heeft ook zeer geklede herenschoenen die heel goed te dragen zijn naar het werk. Geklede schoenen zijn beschikbaar in allerlei soorten kleuren. Hugo Boss maakt altijd gebruik van kwaliteitsleer voor de schoenen. Het merk staat dan ook altijd voor duurzaamheid en kwaliteit. 

Geef een reactie