Nieuws

Thuiswerken in stijl

We zitten momenteel allemaal in hetzelfde schuitje. Wegens de aanhoudende maatregelen omtrent het Corona virus werkt een groot deel van ons land nu noodgedwongen vanuit het eigen huis. Thuiswerken heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Geen reistijd en files meer op weg naar kantoor, werken in je pyjama en zonder make-up, je eigen tijd indelen en geen agenda vol met ellenlange vergaderingen meer. Natuurlijk missen wij ook onze collega’s heel erg en is het niet altijd even gemakkelijk om al onze werkzaamheden goed uit te voeren online. Thuiswerken vereist dus flink wat aanpassingsvermogen van ons allemaal, maar heeft ook leuke kanten. 

Thuiswerk outfit

Lekker direct beginnen met werken nadat je één minuut geleden je bed bent uitgerold is natuurlijk fantastisch. Hoewel, de eerste paar dagen of weken is dit het geval. Daarna begin je te merken dat je er eigenlijk steeds vermoeider door raakt en minder gemotiveerd bent om aan de slag te gaan. Wij mensen hebben nou eenmaal structuur nodig. Wij gaan goed op duidelijke verwachtingen van onze werkgever over op welke wijze wij ons werk uitvoeren en ons kleden. Ook houden wij van een zichtbare scheiding tussen werk en privé. Alleen dan kunnen wij na vijf uur ons werk ook echt even loslaten en genieten van andere activiteiten, zoals sporten, lekker uitgebreid koken of naar de film gaan. Deze grenzen zijn nu allemaal wat vervaagd. Ik zeg natuurlijk niet dat je nu in driedelig pak thuis moet gaan zitten, maar even douchen ‘s ochtends en een comfortabele thuiswerk-outfit aantrekken kan al een boel schelen.

Shoppen voor de ultieme outfit

Wat is nou een goede, comfortabele outfit om thuis in te werken? De hele dag in spijkerbroek aan de keukentafel of op de bank zitten typen is natuurlijk niet relaxed. Nu we dan toch thuis zitten en niet enorm representatief hoeven te zijn, kunnen we het er net zo goed even van nemen. Persoonlijk ga ik graag voor de combinatie mooie yoga legging met een hoodie of ik draag een fashionable trainingspak. Waar vind je zulke vrijetijdskleding die er niet slonzig uitziet? Vraag jij je wellicht af. Ik kan je zeker een merk aanraden: ik werk al dagen heel erg prettig in mijn Black Bananas trainingspak, welke ik regelmatig afwissel met mijn Black Bananas hoodie gecombineerd met een mooie legging. Mijn tip voor jou is dus: ga op zoek naar jouw favoriete merk vrijetijdskleding en werk op een comfortabele, maar toch zeer stijlvolle manier thuis. Ik hoop dat deze tips je helpen om ook thuis productief te zijn en een fijne werkomgeving te creëren. 

Geef een reactie