Nieuws

Welk licht gebruik jij in je kantoor?

Nog steeds zijn er veel kantoorpanden met onaangenaam licht. Veel kantoorpanden gebruiken tl licht en dat kan op langer termijn erg onprettig worden. Zelf ben ik ook geen voorstanden van tl buizen, maar ik houd meer van led verlichting. Ik heb ook in mijn huis veel led verlichting in de vorm van led spotjes en led strips. Sommigen houden daar niet van, maar ik krijg over het algemeen goede reacties. Het zorgt voor een ontspannen sfeer en het is echt van een toegevoegde waarde op mijn interieur. Op mijn kantoorplek heb ik ook liever led verlichting, want dat heeft een positieve invloed op mijn werksfeer. Sinds kort maken wij gebruik van led panelen 60×60 en dat bevalt erg goed. De panelen kunnen zowel koud als warm licht geven en zijn verstelbaar in helderheid. Als je op je werkplek onaangenaam licht hebt, is het verstandig om te kijken naar andere mogelijke alternatieven.

Je kunt zelf inspiratie opdoen

Ik raad je aan om zelf ook inspiratie op te doen, want je kunt veel verschillende kanten op wat betreft licht. De keuze is enorm en daarom is het belangrijk om vooraf goed onderzoek te doen. Daarna zou je uiteraard ook specifiek kunnen kijken naar licht in combinatie met je stoelen, kussens en accessoires voor het hele kantoor. Je kunt online goed inspiratie opdoen, maar er zijn ook genoeg tijdschriften waar je terecht kunt voor wat leuke ideeën of handige tips. Het belangrijkste is en blijft dat het kantoor een werkplek is waar jij als ondernemer het beste uit jezelf kunt halen. Inspiratie opdoen blijft belangrijk en is essentieel voor eventuele verbeteringen.

Hoe ziet jouw vergaderruimte eruit?

Het ontvangen van klanten is een belangrijk aspect van het ondernemersleven. Je hebt een goede ruimte nodig waar je klanten kunt ontvangen en waar je vergaderingen kunt houden. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft inrichting van deze ruimtes. Daarbij kun je lekker aan de slag gaan met je eigen creativiteit. Het is aan te raden om rustige kleuren te gebruiken en om lekkere comfortabele stoelen neer te zetten. Ook is het belangrijk om een aantal schermen en misschien zelfs een projectiescherm te plaatsen. En vergeet niet om er ook wat groen in aan te brengen in de vorm van bijvoorbeeld een mooie kamerplant.

Geef een reactie